Miiiih


Just nu är SSO bara så roltigt. Jag tycker alltid att det är kul men just nu är det lite extra kul. Jag är inne sent på kvällarna och längtar hem från jobbet när jag får logga in. Det har mycket med klubben att göra. Jag gillar verkligen min klubb. Trots att medlemmar kommer och går så är det de som verkligen är menade för klubben som kommer stanna.
 
Nu ska jag fortsätta lite med klubbsidan som är ett evighetsjobb och därefter faktiskt vara med på ett event!!! Det är inte min starka sida haha, jag klarar allti kraven och så men jag är dålig på att vara med på event till vardags så jag tänkte slå till idag när det är tölt tävlingar, tänkte Kakan skulle få ut och springa lite :D
 
 
Detta är då inte Kakan utan mitt nyaste tillskott Caramelchip, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla henne, Mela vore det fint?


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp