Sorgligt


Haha jag bad Kim skriva ett inlägg i helgen och vad ser jag? Det var nog det sorgligaste inlägget denhär bloggen någonsin fått. Jag ber om ursäkt för det ;)
 
Idag väntas uppdrag och ännu mer uppdrag på Starstable. Jag börjar alltid med att tänka okej joo men det kan ju bli kul, kom igen Emlan det blir kul. Jag loggar in och känslan håller i sig. När jag rider mot uppdragen så kan jag nästan känna mig lite exalterad. Jag kommer fram och påbörjar och efter kanske tio minuter är jag inte lika glad. Om uppdragen tar upp mot en timme så kokar jag inombords. Nej alltså uppdrag är då inte för mig. 
 
Idag är det spännande uppdrag så vem vet jag kanske tycker är att det är jätte spännande? Alla hjärtansdag uppdragen får dock inte mitt hjärta att hoppa ett extra skutt. Tur det har kommit nya kläder i gallerian åtminstone. Jag har massor av bra inlägg gällande kläder och utrustning i spelet, så där har ni något kul att vänta.
 
Vad tycker ni om uppdrag? Vet att jag är typ den enda som inte älskar uppdrag, eller?
 
 


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp