Sommarlov


Nu har de flesta fått sommarlov och det märks på många sätt. Det är mycket mer folk inne, alla tider på dygnet. Det är jättekul tycker jag, det finns alltid någon att prata med. Jag är ofta inne förmiddag eller sen kväll så det är roligare på sommaren. Sen blir det en viss stämning inte sant? 
 
Royal Fighters har också sommarlov, vi har fortsatt event men i mindre skala så man kan chilla lite också. Men skulle aldrig komma på tanke att lägga klubben på is och bara vara. Jag är mer taggad än någonsin på hösten och har massor med grejer på g med klubben, ska bli så kul. 
 
Såhär rullar jag och Kim nu sommatid, vi tar det lugnt och chillar ;)


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp