Klubbfunktioner


Jag har suttit och klurat på dethär med hur man skulle kunna utveckla klubbfunktionen ännu mer. För något år sedan fick vi det underbara klubbhuset av SSO och det är en underbar idé. Jag minns när man försökte hitta ställen som ingen besökte för att kunna ha möten utan att bli störda, det känns liksom som ett minne blott. Men såklart finns det alltid saker att utveckla.
 
  • Ett klubbridhs. Jag är dressyrridlärare i min klubb och vi har självklart fler lektioner och ofta är det svårt. Folk ska komma fram och prata. De hoppar in i lektionen eller så krockar vår lektion med någon/några andra som också tränar i ridhuset av olika anledningar. Hur bra vore det inte med ett klubbridhus som funkar likadant som klubbhuset att det fanns yttligare ett ridhus som man bara kunde gå in i om man äger en klubb och därmed bara se sin klubb. 

  • Jag vet inte riktigt om jag älskar titlarna, de kanske skulle behöva putsas lite på? Speciellt deras innebörd. Jag skulle önska att mina klubbledare kunde göra mer saker fast såklart inte vad som helst. Jag skulle uppskatta om de kunde bjuda in medlemmar men inte avlägsna och såklart inte kunna upplösa klubben. Jag tycker inte om att man kommer in som novis i klubben utan skulle hellre se att de automatiskt hamnade som medlemmar. 
  • Hur bra hade det inte varit att som ägare kunna skicka meddelanden till en medlem utan att breva. Dessa meddelanden skulle kunna vara olika. Påminnelser, varningar, beröm. Så man får upp det automatisk på skärmen "Du har fått ett meddelande" så kanske det skulle kunna ses i hörnet på skärmen eller så. Och om man inte är inloggad så kommer det upp en text när man loggar in. "Varning, du måste gå på fler event", "Här kommer lite beröm, du har varit väldigt duktig på att ta hand om de nya medlemmarna". Ja lite sånna saker. 
 
Har ni några bra ideer som ni skulle vilja ha som klubbfunktioner? :D
 
 
 
 
 


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp