Drömmen


 Min största önskan just nu är faktiskt att få ett större hemstall. Inte så att man ser det från utsidan men att när man kommer in så är det mycket större. Ungefär som observatoriet eller så. Tänk va magiskt. Jag har just nu över 40 hästar och det är så många som blir bortglömnda och bara står och ruttnar för att man inte har plats.
 
Att kunna ha ialla fall 20 hästar hemma hade varit så tacksamt. Och jag tror verkligen att det skulle generera till att man köper fler hästar för att det är roligare. Som igår, min vita morgan var färdiglevlad och jag fick skicka iväg den direkt för att få plats med min nya Shire. Jag kommer nog inte se fina Stello på ett tag tyvärr.
 
Bild tagen från Starstables egna video
 
Utrymmet vi har nu är litet, omoderna, omysigt och känns mer som ett litet skyffe. Efter allt slaveri åt Jorvik borna skulle en uppgradering för mig och min stallflicka Gunilla inte kännas helt fel. Tänk er något sådanthär. Boxar med dörr, lite ljus och inte bara en glödlampa i taket, lite fler mysigia detaljer. Ja jag hade då inte tackat nej till dethär vill jag lova.
 
Vad säger ni, hur skulle ert drömstall se ut? :D


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp