GOTT NYTT ÅR!


Ett helt år har passerat med världens fart. Det har varit en händelserik år med en helt utbytt filmacrew, att bo tre i en lägenhet till att bara ha lägenheten med den bästa tjejen jag vet för oss själva och mycket sidojobb på skitställen men som jag tar för att få in de pengar jag vill ha. OCH en Youtube-kanal som passerat över 10000 prenumeranter! Det är heeeelt sjukt att den kanalen blev så stor. Jag minns det som igår när jag bara hade 100 prenumeranter och var överlycklig för det.
 
Nu börjar ett nytt år som kommer bli bättre med ännu mer underhållning på  kanalen, ännu mer jobb och ännu mer kärlek med min finaste tjej, Emelie.
 
Gott Nytt År på er!
 
Kommentera era nyårslöften! :D
 
Själv har jag ingen, eller kan inte komma på något. Så tar gärna tips av era nyårslöften! :D
 


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp