GOTT NYTT ÅR!


Ett helt år har passerat med världens fart. Det har varit en händelserik år med en helt utbytt filmacrew, att bo tre i en lägenhet till att bara ha lägenheten med den bästa tjejen jag vet för oss själva och mycket sidojobb på skitställen men som jag tar för att få in de pengar jag vill ha. OCH en Youtube-kanal som passerat över 10000 prenumeranter! Det är heeeelt sjukt att den kanalen blev så stor. Jag minns det som igår när jag bara hade 100 prenumeranter och var överlycklig för det.
 
Nu börjar ett nytt år som kommer bli bättre med ännu mer underhållning på  kanalen, ännu mer jobb och ännu mer kärlek med min finaste tjej, Emelie.
 
Gott Nytt År på er!
 
Kommentera era nyårslöften! :D
 
Själv har jag ingen, eller kan inte komma på något. Så tar gärna tips av era nyårslöften! :D
 

Klubbfix


Hua, ni skulle bara veta hur mycket tid det tar att äga en klubb. Nyår känns alltid som en nystart och det gäller såklart Royal Fighters med. Vi ska vi bli ännu bättre 2016 oh mina medlemmar är med och hjälper till. De kommande dagarna och någon vecka frammåt kommer mycket energi gå till att få ordning på klubbsidan, där en hel del saker fattas. Jag har bland annat 200 ansökningar att läsa och lägga in på intresselistan, hua. 
 
Men det tycker jag är det roligaste med att äga en klubb, det administrativa. Jag tänkte ge er en lista på alla saker som ska göras och sen strycka dem så fort de är gjorda. Heja mig och Mette.
 
  • Skriva info om ledarna (mig och Mette)
  • Färdigställa medlemmssidan
  • Läsa alla intresseanmälningar och lägga in dem på listan
  • Skriva ett eventschema inför 2016 och publicera
  • Färdigställa nyhetssidan
 
Och ja det var väl allt, haha måååånga timmars jobb. 

 
 

Gooooooooooooood Jul


Heej alla! Nu är det juldagen tror jag denna dagen heter. Dagen efter julafton. Vad fick ni i julklapp? Jag fick pengar och det är jag nöjd med för det var de enda jag önskade mig. Pengar så att jag och Emelie har råd med att köpa en tv. 
 
Idag ska jag bara slappa. Det ska jag göra varje dag fram till söndag då jag åker hem till Halmstad igen. Då ska jag och filmacrewet filma de nya huvudstoryuppdragen. Så hoppas jag inte hinner bli spoilad innan dess.
 
Nu har jag inte mycket mer att skriva mer än att önska er God Jul. Har ingen bild att bjuda på då jag sitter på min laptop. Har massa bilder på min stationära hemma i Halmstad som jag tänkt blogga om,  men inte hunnit. Men det kommer.
 
Hejd¨å :D
 


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp