Klubbfunktioner


Jag har suttit och klurat på dethär med hur man skulle kunna utveckla klubbfunktionen ännu mer. För något år sedan fick vi det underbara klubbhuset av SSO och det är en underbar idé. Jag minns när man försökte hitta ställen som ingen besökte för att kunna ha möten utan att bli störda, det känns liksom som ett minne blott. Men såklart finns det alltid saker att utveckla.
 
  • Ett klubbridhs. Jag är dressyrridlärare i min klubb och vi har självklart fler lektioner och ofta är det svårt. Folk ska komma fram och prata. De hoppar in i lektionen eller så krockar vår lektion med någon/några andra som också tränar i ridhuset av olika anledningar. Hur bra vore det inte med ett klubbridhus som funkar likadant som klubbhuset att det fanns yttligare ett ridhus som man bara kunde gå in i om man äger en klubb och därmed bara se sin klubb. 

  • Jag vet inte riktigt om jag älskar titlarna, de kanske skulle behöva putsas lite på? Speciellt deras innebörd. Jag skulle önska att mina klubbledare kunde göra mer saker fast såklart inte vad som helst. Jag skulle uppskatta om de kunde bjuda in medlemmar men inte avlägsna och såklart inte kunna upplösa klubben. Jag tycker inte om att man kommer in som novis i klubben utan skulle hellre se att de automatiskt hamnade som medlemmar. 
  • Hur bra hade det inte varit att som ägare kunna skicka meddelanden till en medlem utan att breva. Dessa meddelanden skulle kunna vara olika. Påminnelser, varningar, beröm. Så man får upp det automatisk på skärmen "Du har fått ett meddelande" så kanske det skulle kunna ses i hörnet på skärmen eller så. Och om man inte är inloggad så kommer det upp en text när man loggar in. "Varning, du måste gå på fler event", "Här kommer lite beröm, du har varit väldigt duktig på att ta hand om de nya medlemmarna". Ja lite sånna saker. 
 
Har ni några bra ideer som ni skulle vilja ha som klubbfunktioner? :D
 
 
 
 
 

Inspelningsdag


 Hej hjärtan, då var det måndag igen och denna veckan är det min bday!!!!!! Älskar att fylla år. Älskar att få en hel dag som bara är ens egen. Jag är ju en sån som älskar att få presenter (och ge presenter med för den delen). Men jag har beställt god frukost, god middag, tårta och såklart presenter haha. Så får vi se vad vi hittar på under dagen. Skulle kanske vilja göra nått med Kim och familjen, spela minigolf eller något haha är barnsligt förtjust i minigolf, det är min grej ;)
 
Ialla fall idag ska jag spela in en video som kommer komma ut på Kims kanal, mihi. Många har frågat om inte jag kan skapa en egen kanal, nej till det. Jag kan ingenting om redigering, jag är inte heller intresserad av att lära mig men jag har ju en pojkvän som kan göra det åt mig och då spelar jag gärna in haha. Men det är premiär för mig att sitta själv och prata så känns lite pirrigt ändå. Men det kommer bli en outfit video ialla fall och det ska bli kul. Jag har lagt ut ett inlägg in instagram där man kan kommentera om det är nått speciellt man vill att jag ska ha med.
 
Här har vi min klättrar outfit som jag hade i helgen. Stilren men ändå snygg och fräsig :D

Klättra


Att klättra är ändå en relativt populär aktivitet i spelet. Vissa har det som en utmaning att ta sig upp för det ena berget efter det andra. Det ena svårare om det andra. Vi har fått in en klätterexpert i klubben, nämligen Katelyn Southbell och han har gjort det till sin mission att få klubben att klättra.
 
Personligen kan jag ju erkänna att det aldrig är någonting jag skulle komma på att göra själv. Jag står hellre still på nån fläck och är social än att fläng runt i bergen och få farligt fall tusen gånger men då och då i sällskap kan det minsann vara kul att klättra.
 
I fredags var det dags för klättrings event och jag var faktiskt taggad. Jag har nog inte klättrat sen Frigrove tiden innan det fanns en stig upp i bergen. Vi skulle ialla fall klättra i GÅD och jag hade aldrig testat på denna vägen innan.
 
Det började bra med att eventledaren inte ens kunde ta sig upp för det första hoppet..
 
 Sedan var jag fast här... jag hoppade nog sådär 34636 hopp. Jag gled åt höger, jag gled åt vänster, jag fick farligt fall och min häst stegrade för varenda steg.. ZzzZzZz
 
 Till slut klarade jag det, en av de sista som tog sig upp och då hade jag bara den sista utmaningen kvar som många hade stått och försökt klara medan jag tog upp mig upp för det andra berget. Men vet ni, jag klarade det på 5 försök och var en av de första att bestiga berget :D wooooh!
 
Har ni något favoritberg ni klättrar på och gillar ni att klättra i spelet? :D


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp