HAR NÄTVERK IGEN!


Heeeej alla! 
 
Mitt nätverkskort på den stationära datorn gick sönder för några dagar sedan så jag har blivit tvungen att använda laptopen. Men jag gillar inte att använda laptopen. Går ju typ inte göra nått med laptop när man är så van vid en större skärm, bättre dator och att använda datormus. Men nu har jag skaffat mig ett nytt nätverkskort så nu kan jag fortsätta blogga, filma, spela och redigera snabbare till Youtube.
 
Jag köpte mig en ny häst i onsdags. Ni läste rätt! Det kom tre helt nya Morganhästar och en var helsvart, exakt vad jag var ute efter! Så nu har jag en helt ny häst som kommer ersätta alla mina andra hästar. Den fick namnet Wildpromise. Promise valde jag efter Emelies IRL-häst Promise som jag faktiskt testat på att rida!
 
Welcome!
 
 

Det finns inget riktigt slut, bara ett ställe där man stannar berättelsen...


Det är med sjukt mycket olika känslor jag skriver detta. Rainbow Dragons är borta. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag vet inte varför. Jag vet ungefär lika lite som de flesta. Calle bestämde sig i söndags den 23 augusti, helt utan förvarning att han inte ska spela SSO mer. Han loggar in på Starstable, rensar alla medlemmar, skriver i Rainbow Dragons gruppen på Facebook och förklarar att han slutar, och bara sådär låter han Rainbow Dragons somna in.
 
Jag ska berätta om en kväll när jag pratade med en tjej som skrev följande:
 
"Jag säger tvärt om, ALDRIG RD,proffsig klubbsida, proffsiga planeringar, proffsiga ledare, fint o prydligt, stabil klubb, ordning, fina medlemmar, sammarbetar med andra klubbar" Detta var menat som en förolämpning från hennes sida men det är bland det finaste jag fått skrivet till mig om klubben, för det är precis så som jag velat ha det och det är precis så som vi tillsammans har byggt upp den från början lilla, lilla klubb. 
 
Min trygghet har alltid funnits i Rainbow Dragons. Det har varit en underbar klubb, med de finaste medlemmar man kan tänka sig och det finns inte ett ögonblick där jag trodde att denna dagen skulle komma så fort. Nu väntas nya äventyr men RD kommer alltid finnas i mitt hjärta, på en alldeles speciell som jag kommer minnas med glädje. 
 
 
 

METTE & HANNAH - VILKA SÅNGTALANGER


Heeeeeeej alla, för ett tag sen bestämmde sig Montanta Westhall och Alicia Starnight för att köra en liten duett tillsammans. Jag redigerade ihop deras talang och laddade upp på Youtube. Dock är klippet dolt, men tänker nu ändå dela med mig av deras talang.
 
Så här får ni, Höllebölle & Snuskhannah - E d fest!

 


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp