Miiiih


Just nu är SSO bara så roltigt. Jag tycker alltid att det är kul men just nu är det lite extra kul. Jag är inne sent på kvällarna och längtar hem från jobbet när jag får logga in. Det har mycket med klubben att göra. Jag gillar verkligen min klubb. Trots att medlemmar kommer och går så är det de som verkligen är menade för klubben som kommer stanna.
 
Nu ska jag fortsätta lite med klubbsidan som är ett evighetsjobb och därefter faktiskt vara med på ett event!!! Det är inte min starka sida haha, jag klarar allti kraven och så men jag är dålig på att vara med på event till vardags så jag tänkte slå till idag när det är tölt tävlingar, tänkte Kakan skulle få ut och springa lite :D
 
 
Detta är då inte Kakan utan mitt nyaste tillskott Caramelchip, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla henne, Mela vore det fint?

Guess who's back


Oj, gott nytt år inlägg det första man ser? Kanske dags för något annat. Inga ursäkter väntar er heller. Vi har helt enkelt inte velat blogga. Men nu fick jag feeling och vi får väl hoppas att den stannar.
 
En ledig helg väntar och det enda jag har planerat är en mykväll med min fina vän Wilma som går under namnet Dakota Youngfield. Vi ska äta lite god frukt ikväll och spela spel, hur mysigt? Snön har fallit inatt och jag älskar ju snö så ska se om jag kan vifta snällt på ögonfransarna och få Kim att följa med ut,  jag råkar vara vädigt bra på att göra just det så det blir nog en mysig promenad i snön med Kim och de små vovvarna. 
 
Har ni något roligt planerat i helgen?
 
 


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp