Klubbfunktioner


Jag har suttit och klurat på dethär med hur man skulle kunna utveckla klubbfunktionen ännu mer. För något år sedan fick vi det underbara klubbhuset av SSO och det är en underbar idé. Jag minns när man försökte hitta ställen som ingen besökte för att kunna ha möten utan att bli störda, det känns liksom som ett minne blott. Men såklart finns det alltid saker att utveckla.
 
  • Ett klubbridhs. Jag är dressyrridlärare i min klubb och vi har självklart fler lektioner och ofta är det svårt. Folk ska komma fram och prata. De hoppar in i lektionen eller så krockar vår lektion med någon/några andra som också tränar i ridhuset av olika anledningar. Hur bra vore det inte med ett klubbridhus som funkar likadant som klubbhuset att det fanns yttligare ett ridhus som man bara kunde gå in i om man äger en klubb och därmed bara se sin klubb. 

  • Jag vet inte riktigt om jag älskar titlarna, de kanske skulle behöva putsas lite på? Speciellt deras innebörd. Jag skulle önska att mina klubbledare kunde göra mer saker fast såklart inte vad som helst. Jag skulle uppskatta om de kunde bjuda in medlemmar men inte avlägsna och såklart inte kunna upplösa klubben. Jag tycker inte om att man kommer in som novis i klubben utan skulle hellre se att de automatiskt hamnade som medlemmar. 
  • Hur bra hade det inte varit att som ägare kunna skicka meddelanden till en medlem utan att breva. Dessa meddelanden skulle kunna vara olika. Påminnelser, varningar, beröm. Så man får upp det automatisk på skärmen "Du har fått ett meddelande" så kanske det skulle kunna ses i hörnet på skärmen eller så. Och om man inte är inloggad så kommer det upp en text när man loggar in. "Varning, du måste gå på fler event", "Här kommer lite beröm, du har varit väldigt duktig på att ta hand om de nya medlemmarna". Ja lite sånna saker. 
 
Har ni några bra ideer som ni skulle vilja ha som klubbfunktioner? :D
 
 
 
 
 

Frida Cattree

Typ samma det är jobbigt som klubbledare att men inte kan bjuda in andra.... så samma saker typ.

PS: är klubblös så det hade varigt skönt med en funktion att stänga av klubbinbjudningar får typ 10 - 20 om dagen så jobbigt

Jane Candlenose

det skulle vara så bra med ett klubb ridhus eftersom det bara fins 1 ridhus på sso är det ganska ofta klubbar som har event där <3

Tilde Miststorm

Jag har ofta önskat att man kan välja att skicka samma meddelande till alla eller några speciella medlemmar i klubben, skulle underlätta så man inte behövde skriva om samma meddelande flera gånger till olika personer.

Lucy Starchild

Det vore kanske kul att kunna tävla mot klubbar ( man kan ju planera själv ändå. Men att man typ kan inspektera en annan klubbägare och (om man själv är klubbägare), skicka en förfrågan om att tävla ( mot klubben).

Sen kanske man får en vecka på sig att förbereda sig. Så man får ett urval av alla banor, man kanske får välja 3-6 per klubb. Sen om man vill kan man välja en tid den ska köras på osv.

Och så kan man vinna en trofe till trofé-skåpet. Annat sätt att fråga om klubbtävling skulle kunna vara att: Man skickar (typ) ett brev eller liknande där man frågar om brev!

Ps. Vet att det blev långt XD

Lucy Starchild

Haha, menade tävlings-förfrågan!

Anonym

Ni är bara bäst

Amelia zebranigt

Ni är bara bäst

Amelia zebranigt

Ni är bara bäst

Liza

hur kan man få vara med i eran klubb eller måste man ansöka?

Antoinette Silverforce

Skulle vara skönt med ett eget ridhus för klubben och om klubbledarna skulle kunna bjuda in människor i klubben och uppdatera klubb kalendern. Det skulle vara sååååå skönt om klubbledarna skulle kunna göra lite mer och hjälpa till mer. Man skulle kunna göra så att klubb ägaren kan välja om klubb ledaren kan bjuda in människor och uppdatera kalendern osv. Men att den skulle kunna avlägsna människor skulle ägaren också få bestämma! Det skulle vara bäst! Så då skulle man t.ex. då man gjort en till klubbledare så ha den först på prov och sen efterhand kunna låta den få fler funktioner. Skulle verkligen uppskatta det.

Linnea Applestar

Att man kunde lägga in bilder på informationen så att man kunde lägga in en bild på typ klubboutfiten om klubben inte hade blogg eller om någon inte hittade bloggen.


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp