Folk är för sköna


Häromdagen var jag och Hannah uppe vid Twilight templet, vet att det är många som inte förstått hur man tagit sig upp dit. Säger bara google is your friend. Finns säkert mängder av videos som visar hur man gör. Ialla fall så tar vi lite kort och ska springa vidare när jag ser att någon skriver men jag ser ju ingen människa. Till slut ser vi en tjej som står på nån random klippa nedanför och inte förstår hur man tar sig upp. "HALLÅ DU DÄR PÅ HÄSTEN MED VIT MAN". Alltså haha säger jag bara, älskar när folk kan vara spontant roliga även om hon kanske inte menade det.
 
 


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp