Sommarlov


Nu har de flesta fått sommarlov och det märks på många sätt. Det är mycket mer folk inne, alla tider på dygnet. Det är jättekul tycker jag, det finns alltid någon att prata med. Jag är ofta inne förmiddag eller sen kväll så det är roligare på sommaren. Sen blir det en viss stämning inte sant? 
 
Royal Fighters har också sommarlov, vi har fortsatt event men i mindre skala så man kan chilla lite också. Men skulle aldrig komma på tanke att lägga klubben på is och bara vara. Jag är mer taggad än någonsin på hösten och har massor med grejer på g med klubben, ska bli så kul. 
 
Såhär rullar jag och Kim nu sommatid, vi tar det lugnt och chillar ;)

Alla Welshponnyer


Nu har alla Welshponnyer som finns på fälten på Sydhoven kommit till spelet och finns tillgängliga att köpa. Vi vet redan att det kommer yttligare tre ponnyer. Dels vinnarhästen som är grå med lila och yttligare två till. Jag tror absolut att det kommer komma fler Welshponnyer längre fram men det lär dröja. De som finns att köpa hos Eremiten just nu är följande hästar.
 

 
Den bruna kom i första omgången och jag köpte den. Jag tycker den är jätte söt. I knoppar blir den riktigt biffig.Det är en väldigt fin ljus brun färg. Det enda jag skulle önska var att manen var lite mer svart än grå som den är nu men överlag är den väldigt fin. 4/5 i betyg.
 
 
Den svarta är faktiskt den jag tycker minst om. Den ser lite plastig och dammig ut i sin blekt svarta färg. Den ser tröttare ut än de andra. Den har bruna slingor i manen som inte alls är fint ihop med det gråa på kroppen. Men det är ju en ponny och alla ponnyer är söta. 1/5 i betyg.

 
Isabellen är nog den som är absolut sötast av dem alla. En riktig prinsesshäst. Älskar den rosa pussmulen. Färgen är väldigt fin. Inte för ljus och inte för mörk. Fina strumpor och allt. Jag tyckte nästan den var lite för söt för mig och köpte därmed den bruna. 5/5 i betyg.


Den gråa har varit min absoluta favorit hela tiden. Fastnade direkt för den när jag såg den på ängarna. Den är perfektion. Det finns ingen liknande färg i spelet, de ljusa ögonen den fina ombre liknande manen. Den vita smala bläsen, den ser tuff ut och den är svin snygg. 5+/5 i betyg.
 
 
Svettfuxen har jag någon slags hatkärlek mot. När jag såg den först tittade jag snabbt bort. Absolut inget för mig. Den är liksom röd. Men när den väl gick och köpa kunde jag inte undgå att den är riktigt fin. Jag liksom gillar att den är unik och lite röd. Om jag känner mig själv rätt blir den min i framtiden. 3+/5 i betyg.

 
Den vita ponnyn är så himla söt i ansiktet, yttligare en pussmule och man vill bara gosa med den haha. Men tyvärr är den väldigt grå i skuggningen och ser smutsig ut. Den skulle vart lite mer vit som den vita morganen eller så men annars tycker jag den är så himlans fin verkligen. 3+/5 i betyg.
 

 
Vilken är er favoritponny? Har ni köpt eller ska ni köpa? :D
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp