Welsh ponnyer


Precis som jag trodde så blev det Welshponnyer, inte vad jag hoppades på men vi får se på onsdag, jag kanske blir glatt överraskad. Jag har knappt kollat på de andra utan när jag såg vildhästarna första gången så var det bara, den grååååa den ska jag ha.
 
I teaser videon visar de upp isabellen och den svarta vilket innebär att de kommer säljas på onsdag, men en tredje färg syns inte och det står alltså mellan den bruna, den vita, gråskimmeln eller fuxen. Alla kommer ju komma så småningom men jag hopppppas verkligen att jag kan köpa den gråa på onsdag annars vet jag inte vilken det bllir, inte den svarta ialla fall så mycket vet jag.
 
Vilken hoppas ni är den tredje färgen?
 
 

Skönhet


Jag har inte visat er min superfina bild jag fick av Martine Silverstone. Om ni inte kollat in hennes instagram så gör det för guds skull, hon redigerar super fina bilder och delar med sig av sin vardag med sitt super snygga frieser sto. I alla fall så kan man få en redigering av henne om man har tur genom att lägga upp en bild på sin sso karaktär på sin instagram och taggar Martine och använder #editmemartine. 
 
Är det inte sååå snyggt gjort? Perfekt porträttbild till Instagram osv!
 
 

Ny bloggdesign


Jag fick ett ryck i helgen och bara nej nu byter jag Kim! Jag har gjort allting själv, Kim har fått godkänna men sen har jag pillat och fixat, är väldigt nöjd :D Jag hade beslutsångest för vilken färg jag skulle ha så jag utgick från en lila bakgrund sen satt jag och mixtrade i GIMP tills jag kände att jag hade namnat rätt, gammelrosa blev det. Är väldigt nöjd, nu är jag på jakt efter någon som kan göra en header, Aloma Sunson har gjort våran nuvarande, den är sååå fin men det är ändå kul att byta ibland och vi har allt haft den ett tag nu. 
 
Jag och Kim ska även ta en ny bild tillsammans och ha i sidomenyn. Så det är lite småpill kvar men i det stora hela är jag väldigt nöjd.
 
 


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp