SSO - Sociala Medier


Något som jag tycker SSO kan förbättra nämnvärt är faktiskt deras sociala medier som i dagsläget inte är jätte mycket att skryta om. 
 
Facebook: Det är väldigt många som använder sig av Facebook och de borde använda sin sida mer för att informera spelarna om olika saker som händer. Om någoting som är fel uppstår i spelet kan de ta hjälp av de som använder sig av Facebook, om en uppdatering kommer ta extra lång tid kan de informera spelarna om det vilket kommer spara dem en himla massa mail om att "folk inte kan spela". Jag hade helt enkelt sett att Facebook var en plattform för information som kan vara viktigt att veta. Även om inte alla har Facebook så har man alltid en vän som har det så informationen kommer spridas oavsett.
 
Instagram: I dagens läge tycker jag.... alltså den är inte speciellt rolig. De har nästan 76.000 följare och visst består det delvis av fina redigeringar och lite tävlingar men annars är det mest en massa tjaffs. Varför inte använda insgram som en plattform för att få en liten blick in i vad de gör. "Här sitter GM Elise och fixar med något hemligt" eller vad det nu kan vara. Eller en liten miniintervju med folk som jobbar med spelet någon gång i veckan där de svarar på nån fråga. 
 
Nyhetssidan: Där borde allt finnas. När det väl kommer information vet man inte riktigt vart man ska vända sig. Men alla har ju faktiskt inte ovanstående sociala medier och därför borde allt som är viktigt och värt att veta finnas på hemsidan vilket det inte gör tyvärr.
 
Snapchat: Ibland men inte speciellt ofta får vi Snapchats av SSO. Det är himla kul tycker jag att få se små snuttar av vad som ska komma även om man inte alltid förstår vad det är så bygger det en spänning. Som när man fick en film på rulltrapporna i gallerian innan det haft öppnat, det sa ju inte så mycket men det skapade en hype vilket gör det roligare när man har något att se fram emot och faktiskt kan uppskatta de mindre uppdateringarna när man vet att det är något roligt på gång.
 
Starstable Show var ett jätte roligt inslag. Man fick faktiskt se människorna som satt och jobbade med det vi älskar så mycket och inblick gör att man faktiskt ser att det är riktigt människor som sitter och sliter och gör allt de kan. Att de delar med sig av små sneakpeaks som gör att man har saker att se fram emot. Jag tycker personligen att det var himla kul att få se en del av gänget och vad de jobbar. Jag gillade att känna mig som en del i gänget på något sätt, så det inte blev så mycket SSO Communityt mot SSO gänget utan att vi alla var mer samankopplade. 
 
Vad tycker ni? Vad hade ni önskat av de olika sociala medierna och vad tycker ni kan bli bättre? :D
 
 

Frida Silverfield

Tycker precis som du, att de borde bli bättre på att utnyttja sina sociala medier. Både för att hålla sina spelare lite på det nyfikna, men även för att, som du skriver, slippa en himla massa onödiga mail med frågor när något inte står rätt till. Jag kan tänka mig att det är sådana mail som gör att det tar sån himla tid att få svar från supporten nu för tiden... Om man får svar alls ;) Haha. Sen tyckte jag också jättemycket om Starstable Show! Var himla kul att få veta mer om hur spelet skapas och vad det är som händer på kontoret och där runtomkring :) Så mer aktivitet tack!

Matilda Southtree

Nyhetssidan borde de kunna lägga till en flik på som används som FB & IG sidorna, och den som vi har just nu borde de informera om uppdateringar som tar längre tid än planerat osv. The Star Stable Show var JÄTTEBRA, de borde verkligen fortsätta med den! FB är i nuläget det ställe där man kan hitta mest info om när saker tar lång tid, men nu har det börjat komma upp en ruta om att man måste logga in som är ivägen för att man ska se + man kan inte längre kolla på kommentarer, så har man inte FB (som jag inte har altså) så missar man mycket. :( Nyhetssidan kan ses av alla, så den borde de använda mer. Man borde även kunna kommentera inläggen där (om man loggar in på sitt eget konto), det är något som saknas

Mathilda Bravehill

Jag tycker precis som du att de borde bli bättre på att lägga ut tex om det tar längre tid med uppdateringar.. De har blivit dåliga på att infomera oss spelare om det tar längre tid och om de börjar infomera så slipper de få så mkt mejl..😘 sorry för att jag nt skrev ngra ","😘😘

Linn Mountaincamp

Tycker som dig emlan!
Men på facebook borde dom skriva på engelska också!
Så att dom informerar dom engelska spelarna också och inte bara svenskarna typ

EstherSnowLee

Jag tycker att Instagram och FB är något som är normalt... Man kan dela med sig om saker och är helt enkelt bra att ha ibland..men..Snabbhchat eller Kik är HEEEEELT onödigt...Vrf ska man lägga ut en bild på Snabbhchat och sen efter några sekunder försvinner den?! Och Kik? Vrf ska man skriva med någon när man har sms?! De här va mina åsikter men alla får ju tycka vad dom vill..💗Ha en fin dag!👍🏻

Kingen

De borde börja med SSO showen igen:P

Svar: Ja det var ett himla roligt inslag :D
emlanbretta.blogg.se

Anonym

Nyheterna Stog det sadelväskekompisar på rea. De menar katterna🐺🐈

Svar: Joo vi såg det sen :D
emlanbretta.blogg.se

CXX

AA tycker som dig Emlan!;)) xDD ni gör bra videos och bra inlägg här, så fortsätt med detta är intressant och kul!

Kram Karin Mcrock❤️

Svar: Ja tanken är att jag ska skriva lite mer inlägg med tanke bakom :D fortsätt gärna kommentera och kom med idéer :D
emlanbretta.blogg.se

Filippa Westforest

Jag håller heeeelt med dig Emlan, du är så himla bra på att göra inlägg roliga c:

Svar: Tack så mycket :D
emlanbretta.blogg.se

Sophia Puppyheart

Jag älskade The StarStable Show, tyckte verkligen det var jätteroligt och intressant, hoppas dom börjar med det igen!

Anonym

Håller med om snapchat och instagram de borde göra så mycket mera tycker jag. Men du glömde Twitter, de har Twitter och där för några veckor sen så tog uppdatering jätte lång tid och då skrev det det på Twitter skulle bara säga det 🤘🏼NI ÄGER🤘🏼

Ronja Candleborn

Tycker precis som du att dom borde skriva all information på hemsidan,ca 30-40 procent av spelarna har varken instagram,facebook eller snapchat och kanske bara kan kolla hemsidan,så dom borde utnyttja hemsidan med ALLA nyheter. Övriga medier tycker jag dom kan lägga in några mini-sneakpeaks & övrigt krafs. <3

tanja friendwright

du har en poäng där emelie.... alla har ju inte istagram eller facebooke därför ska man andvända hemsidan och ta upp ALL info som ska tas upp..
helt rätt :D

tanja friendwright

facebook´´ mena jag ju .

Lovisa Kittendawn

Ja precis.

Nora Kittenstorm

JAAA! Saknar verkligen showen...;)

Sofie

Håller klart med i alla förutom Facebook. Man får ju info på Facebook om det tar längre tid med uppdateringen.

Cecilia Gladefield

Håller med om att de borde verkligen ta tag i nyhetssidan. För som sagt alla har inte Facebook ock liknande och det är inte rättvist att de ska gå miste om en massa information om spelet på grund av det. Varför bara använda nyhetssidan till uppdateringar och info om dubbla starcoins helger? De missar så mycket med att inte utnyttja nyhetssidan mer. D andra sociala medierna håller jag också med om att de kan gärna piffa till mer. Skulle också uppskatta om de la upp mer bilder bakom kulisserna och liknande :) Samt så saknar jag verkligen Starstable show! Hoppas den kommer tillbaka ;)<3

Ada Wolfdaughter

Jag vill ha info på deras Facebooksida och Nyhetssidan!
Sen så älskade man ju Starstable showen <3 Bästa idén ever! Kanske inte varje vecka? en gång i månaden räcker om det är lite kostsamt att producera osv...

Tilde Sleepyhaven

Hej Emlan! Jag är 9 år nu och vill gärna gå med i Royal Fighters! Men jag är rädd för att du ska tycka jag är för liten för din klubb! Är det så du också tänker? Alltså att jag är för liten för Royal Fighters. Tycker du jag ska ansöka endå?


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp