I wanna get to know you


Känns som jag kämpat dag och natt med klubben. Jag har två ledare men vill göra så mycket själv nu i början så jag har koll. Nu har jag ialla fall ett gott gäng i klubben. Ännu finns det några platser kvar och jag tänkte breva lite tjejer i veckan. Men idag startar vi igång "Lära känna" veckan som kommer vara fullt av lära känna, samarbets och lag aktiviteter :D Jag ser väldigt mycket fram emot det. Bara kunna vara inne och hänga med alla goingar. 
 
Jag fullkomligen älskar att klubben redan har fått en sån fin gemenskap med många event och många som dyker upp. En aktiv klubb med aktiva medlemmar som tycker mycket om varann, känns super skönt!
 
 

Elin Dragonfall

Om jag hade varit på server 1 så hade jag nog ansökt till din klubb ;)

Svar: Kul att höra :)
emlanbretta.blogg.se

Bambi ''Kingen'' Kingborn

Åh, vad gullig du e Emlan. Tack vare dig och klubbledarna som har gjort klubben som den är! Jag är en stolt medlem! Tacka inte oss medlemmar, det är du och klubbledarna som har hjälpt till med RF gemenskapen!

En gång en RF, alltid en RF
<3

Svar: Vi gör alla ett fantastiskt jobb tillsammans :D <3
emlanbretta.blogg.se

Dani Dragonhill

<3345

Svar: <3
emlanbretta.blogg.se

Lilly

Vad kul, känns bra tycker jag 😊

Svar: Ja visst känns det bra :D
emlanbretta.blogg.se

hypereagles.blogg.se

Men hur ansöker man och vad krävs för att komma in i klubben?

Svar: Man ansöker på www.royalfighter.weebly.com Fighter utan S, annars kommer man fel. Allt gällande vad som krävs hittar du på samma sida som du söker på :) Lycka till!
emlanbretta.blogg.se

Francesca skyfield

Sök på royal fighters så hittar du deras klubb sida. Sedan så går du in och gör en intressanmälan.

Kommer kanske att göra en själv men har inte bestämt mig en.

Svar: Tack :D
emlanbretta.blogg.se

Viktoria Dragondawn

Åh, vill gå med! Men jag kan inte hitta webbly sidor, så kan inte ansöka. Men hoppas klubben kan bli lika stor som Rainbow Dragons var :3

Svar: Va konstigt :) Jag är övertygad om att den kommer bli det! Den är redan större än vad RD var när klubben var 1 år gammal.
emlanbretta.blogg.se

Tilde Darkstorm

Asså min guldiga häst i mitten syns ju inte alls *host host* xD

Svar: Nej vart ser du en gullig häst? ;)
emlanbretta.blogg.se

Pia Nortland

Hej! Jag har ansökt och tänkte bara påminna OM jag kommer med maila mig för är för tillfället på server 2! Och hur lång är väntetiden beräknad ungefär?

Svar: Japp OM du kommer med så fort du brev :) Tiden beror helt på hur många som söker och hur många som lämnar och hur bra din ansökan är :) det är helt omöjligt att svara på
emlanbretta.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp