FriYAY


Åh älskar fredagar, då har man hela helgen framför sig, jag har ett jobbpass framför mig idag men även ett imorgon innan jag köper gotti och traskar hem till min älskade och äter tacos och gottar mig. Eventuellt kommer en vän över och håller mig sällskap mer om det om det blir aktuellt. 
 
Idag håller jag mitt första Disneyevent och det är en utställning, ska bli väldigt kul att se vad hovet hittar på. De själva samt deras hästar ska vara klädda i Disney anda och de ska få visa upp sig baserat på deras personlighet.
 
Igår hade vi ett gissa filmen event där Arla sa ett citat från en Disneyfilm som vi sedan i grupp skulle gissa vilken det var. Olika citat gav olika poäng. Vi vann inte men det Vita laget som jag tillhörde hade väldigt kul ändå. Bra kämpat av mig Nea och Apple som ändå fick en del rätt :D
 
 
Vi satt vid varsitt bord uppe till höger i klubbhuset haha, så ingen skulle känna sig utanför. Nea på bordet bakom mig och Apple på bordet framför mig. 

 
 


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp