Stress


Det är noll julstämning på denna blogg, eller ja vi kommer ju inte skaffa jultema men vintertema är ju ett MÅSTE. Grejen är ju att jag jobbar typ varje dag känns det som. Ska verkligen försöka ta bilder på söndag för då är jag helt ledig och sedan kolla när Wille kan fixa headern. Så snäll som hjälper oss. Sedan ska jag sätta Kim i arbete, han gör ju det mesta med bloggen, jag bossar mest ;)

Men jag ska försöka ta tag i att få in mina hästar på denna blogg, många som frågat efter dem! 
 
Jag har knappt vart i Epona på två veckor!!! Alla julbetyr och levling och annat har gjort att jag inte orkat. Ligger efter med typ alla rykten och sådär så det är nice. 

Viktoria Dragondawn

Samma här xD

Abigail gladecamp

ÅH!
Tur att det inte bara 'r jag xD


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp