Rykte


Jag har faktiskt varit riktigt duktig och tagit tag i de 3 ryktes fraktioner jag legat efter med vilket är familjen Jarlasson på Paddockön, Bobcat i Moorland och Fort Pinta stranden. Jag närmar mig beundrad hos alla 3 vilket är skönt. Jag har min lilla runda varje dag som jag slaviskt följer. Det är viktigare än att mata hästarna typ ;) Nej men kommer väl in i ett flow gäller det att försöka behålla det genom att verkligen göra det VARJE dag annars tappar man stinget och hoppar över massa dagar och till slut struntar i det, det är mitt bästa tips för er latmaskar där ute. Kör ba kör så kommer det bli kul och som ett bra måste :D heja heja.
 
Den segaste fraktionen är ju helt klart Bobcat tjejerna i Moorland ZzzZzzZz, speciellt att fota dessa tävlingsbanor, de måste vara blinda rent av för att behöva så många foton, jösses alltså. Speciellt när man ska rusa runt på Lorettas lopp, de dagarna är verkligen mina hatdagar. 
 
 
Häromdagen bönade jag och bad om att bara få vara den coolaste tjejen och slippa borsta hästarna, men de ville inte gå med på det så nu får jag säkert slava några dagar extra bara för det....
 
 
 
 

 
 

Agge

Jippi jag var den första och bra inläg

Svar: Tack :)
emlanbretta.blogg.se

Lovisa silverbrooke

Hehe bönade och bad :D

Svar: Haha ja men det fungerade inte :D
emlanbretta.blogg.se

Esther

Wow eran blogg är klar

Svar: Yes :D
emlanbretta.blogg.se

Denise Skytree

Åh, precis de tre fraktionerna har jag nästan slutat helt med att göra! Dryga bobcattjejer, jobbiga Jarlassons och en irriterande snubbe på stranden. Usch!

Nu ska jag se till att kolla in här varenda dag! Lycka till med bloggen (:

Svar: Haha visst är de drygt.. Ja heja dig :D Bara att göra så man blir klar någon gång.
emlanbretta.blogg.se

Daisy

Åh vem har gjort den underbara hedern??

Svar: Den har super duktiga Aloma Sunson gjort :D
emlanbretta.blogg.se

Ebba

Jag tycker att bobcattjejerna är lite för mycket!Asså titta här!Först så ska man hjälpa loreta med att fixa ett helt party(Jag tyckte det uppdraget var roligt men loreta stog bara och titta på.jag hade lust och säga till henne:Gör det själv!)sen så är det det dära hanske uppdraget som jag tycker själv är lite onödigt!Och sen så vill stephanie eller vad hon heter att man ska göra hennes jobb i stallet!hon bara:Varför jag ska göra det säger du:ser du inte med ditt face!?Dom är spriljans nya vita ridbyxor pappa köpte till mig för typ 5 minuter sedan och kom och lämna dom här!Är dom inte lite dryga och alldeles för bortskämda emlan?håller du med mig Emlan?

Svar: Haha de är ju alldeles för mycket men det är väl det som är tjusningen med dem ;)
emlanbretta.blogg.se

Ebba

Exakt Emlan!

Svar: Word! :)
emlanbretta.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp