BARTENDERUPPDRAGET


Shit vad jag älskar bartender-uppdraget som man kan göra på stranden i Fort Pinta. Jag kan inte gå en dag på Star Stable utan att få en eller flera fans efter mig. Jag tycker inte det är så jobbigt, det är jätteroligt. Men när det kommer ett uppdrag som bartender-uppdraget i Fort Pinta där man kan göra sig själv och andra osynliga, då tar man chansen att använda det.
 
Lite synd bara att det uppdraget kommer försvinna så småningom. Får önska mig en egen speciell funktion där jag kan göra mig själv osynlig. Skulle använt det flitigt medans jag gör dagliga (själv iaf, gör ju oftast med någon kompis).
 
Nu ska jag laga mat! Hejdå!
 
 

Yvonne Yvi Sweetwood

Förvånar mejj att du kan laga mat Bim :D :D

Svar: Jag är bäst på att laga mat :D
emlanbretta.blogg.se

Yvonne Yvi Sweetwood

Nadbad, eller Nadine Waterforest som hon heter på SSO, skickade nyss en bild på hennes hamster Lukas, han låg i hans bur i hans toapapper. Efter en stund skickade hon detta: Lukas ska begravas imorgon :( Min mamma höll i honom och försökte hjälpa honom att andas, men han klarade det inte, så han dog i mammas händer :(

Hon gråter skiet mycket för Lukas var en jvligt speciell hamster, han var som en hund för Nadbad!! :( :(

Svar: Åh, stackaren :(
emlanbretta.blogg.se

Yvonne Yvi Sweetwood

Hon fick honom på Julafton 2013, och redan då märkte hon att han skulle bli hennes bästa vän! Hon var alltid med honom, lärde honom gå i sele så fort det blev varmt ute. Hon tämjde honom så jvla mycket så att man hade kunnat tro att han var världens mest tama katt eller nått. Men igår så blev han sjuk. Hans knölar på rumpan sjönk in i hans päls, han ville inte äta ordentligt. Han gick bara runt, runt och kunde inte somna, men idag så orkade han inte mera :( :(

Elin Dragonfall

Jag är varken känd eller... något annat, men det hade vart så sjukt skönt att få rida runt och se att man är den ända där. Att man är helt själv i världen! :D

Svar: Jaa, så skönt :D
emlanbretta.blogg.se

Selma frendtree

Kim när jag ser dig fotar jag och försöker att inte störa men en gång då du pratade med fans tog jag shansen att fota på nära håll. PS när jag såg dig blev jag super blygk:)

Svar: Det gör inget om man stör, jag blir aldrig arg :D
emlanbretta.blogg.se

Lovisa silverbrooke

Yvonne♡♡ Till nadine: Stay strong ♡♡♡♡♡♡♡♡

Klara puppyblanket

Vilken server är ni på Kim och Emlan

Svar: Vi är på server 1, Air Star :)
emlanbretta.blogg.se

Ebba

Detta är ju den bästa bloggen jag läst någonsin!

Svar: Åh, tack! :D
emlanbretta.blogg.se

Denise Skytree

Det är ju jätteeffektivt om man ska fota och så (:

Svar: Ja eller hur! :D
emlanbretta.blogg.se

Agge

Detta är en cool blogg hehe

Svar: Tack :D
emlanbretta.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp