Epona


Försök visualisera det glada tjutet miiiiih, är så galet taggad
 
 
Vi har fått vår första titt på några karaktärer i det nya Epona, familjen Buttergood. De bor på Buttergood Hill. Det verkar vara en familj med en del makt. Ska bli kul att se hur olika familjemedlemmarna är. Tycker han till höger är väldigt lik Justin. I övrigt ser de ut som tre coola katter.
 

 
Detta stället ser ut att vara såååå fint, helt drömigt verkligen. Hoppas verkligen man kan ha hemstall någonstans på något vackert ställe i Epona då kan ni räkna med att jag kommer flytta dirr.
 
 
 
 
Älskar att det verkar vara ett område med stora miljöförändringar. 
 
 
Träsket är också ett ställe jag ser fram väldigt emot. Dock himla synd att det är detdär dimmiga gröndalsljuset, hade velat ha fler coola platser att kunna ta bilder på utan att det är dimma så som i gröndal och dinodalen. 
 
Vad ser ni mest fram emot med Epona? Nya områden att utforska, uppdrag eller som i mitt fall nya shoppar ;) HAHA

mrya

UUPPPPPPDDDDRRRRAAAAGGGGG!!!!!!!!

Anonym

Var kommer bilden på familjen Buttergood ifrån...?

Anonym

Bilden finns på star stables Facebook sida.

Moa snowpaw

UTFORSKA! Och uppdrag, om de är roliga! :D

Emelie Westnest

Uppdrag så jag får xp för jag vill gå upp i level 17 och uppdrag är JÄTTE kul och upptäcka ställen och hoppas att det kmr mer stjärnor och om det är hemstall där ska jag flytta ditt så slipper rida enda ditt ;) ps är en latmask xD och längtar till shopingen älskar att shopa xD


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp