Ännu fler nya karaktärer!


Heeej, britta här!
 
Har inte mycket att blogga om så tänkte fortsätta visa upp lite fler nya karaktärer från Epona som Star Stable gått ut med. För några inlägg sedan visdae Emelie en bild på bröderna Buttergood. Star Stable har släppt ytterligare fler karaktärer och ännu fler framöver lär det bli också.
 
Första karaktären jag tänkte visa upp är den Star Stable släppte igår. Det är på hippien Sunshine som beskrivs som en snurring dagdrömmare. En väldigt intressant karaktär och en som dagdrömmer mycket. Känns som hon kan vara någon som lätt kommer att tappa bort sig när man pratar med henne.
 
 
Nästa karaktär släppte de bara för två timmar sedan. Det är en karaktär som heter Ivan Drake och beskrivs som en gaphals, olustig person och en mobbare. Han påminner faktiskt mycket om en mobbare i Star Stable ryttarserien /höstryttaren, vinterryttaren osv). Minns dock inte från vilket spel. Möjligtvis i Star Shine Legacy-spelet kan det ha dykt upp en karaktär som påminner mycket om honom. Han ser i vilket fall ut som en mobbare. Ful och sådär. Säkert avundsjuk på alla för att de är så mycket snyggare än honom. Liksom ingen vill väl haffa honom? Han kommer nog leva forever alone för alltid.
 

Tilde Darkstorm (Tuss i RF)

Menar du Lance? Är det han som är den mystiska mobbaren som du dillar om? cx

Svar: Ja det kan stämma! :D
emlanbretta.blogg.se

Matilda Southtree

Mobbaren Buck finns i Starshine Legacy del 4!

Svar: Jaa det stämmer ju! :D
emlanbretta.blogg.se

Alicia Starnight

HAHAHA FUL OCH SÅDÄR <3


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp