EM i Aachen


I helgen som var har jag med spänning följt Europamästerskapen som gick i Tyska Aachen. I lördags var det Grand Prix specialen där de 15 bästa gick vidare till final küren på söndagen. Det svenska laget bestog av Emilie Nyreröd, Patrik Kittel och Tinne Vilhelmsson Sifven. Emilie är ju en ny stjärna som behöver lite mer rutin med sin häst men hon var ändå nöjd med sin insats. Och sedan var det dags för Patrik, ajaj, hans fina Deja hade lagt tungan över stången och han avbröt snabbt sin ritt, vilket är helt rätt och det profesionella att göra. Men Tinne red en säker ritt och slutade 6a och var därmed vidare till söndagens tävlingar.
 
Höjdfunkterna för mig var ju såklart Tinne och hennes fina Anton som är så duktiga och faktiskt har den 3e bästa procenten på just küren i världen, det ni! De gjorde en stadig insats men han hade behövt vara liiite mer explosiv ändå och lite mer bakben så de slutade på 70% och slutade som 6a på EM, vilket inte alls är illa. 
 
Det mest absolut finaste är ju att se Charlotte Dujuardin och sin fina Valegro, jösses. Trots dyra missar tog de hem segern. Visste ni att de varit i stort sett oslagbara de senaste åren och är världens bästa ekipage någonsin, överlägset. De har ridit ihop hela 94%. Galet. Men det förtjänar dem, det är en once in a lifetime häst det där. Har ni inte sett dem, in på youtube nu nu nu.
 
 
 
 
 

Denise Skytree

Ska absolut kolla in ekipaget (:

Svar: Bra :D
emlanbretta.blogg.se

Agge

Samma här:)

Svar: :D
emlanbretta.blogg.se

Lovisa silverbrooke

Eman jag vill se dig rida någon gång :)

Svar: Det kanske vi kan ordna :)
emlanbretta.blogg.se

Elin Dragonfall

Jag kikade in en liten kortis men såg inte hela.

Svar: :)
emlanbretta.blogg.se

Anonym

Lite helt ramdom men jag är släkt med Tinne på långt håll😂

Svar: Olala :D
emlanbretta.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Hej och välkommen hit!

Vi som driver denna bloggen om hästspelet Star Stable heter Emelie Silverhaven och Brigitta Underhand.

På den här bloggen kan du följa oss både IRL, på Star Stable och hur det är att driva en helt egen klubb! Vi båda är nämligen klubbägare till varsin klubb som är en av de större klubbarna på Star Stable Online. Brigitta Underhand äger klubben Glorious Arrows och Emelie Silverhaven är ägaren till Royal Fighters!

Förutom den här bloggen så driver Brigitta Underhand även en stor gaming-kanal på Youtube, mer känd som Flixiekim.

Vi hoppas du får en trevlig läsning på den här bloggen och var inte rädda för att kommentera. Vi är snabbare än Star Stable-supporten på att svara.
Upp